Kindercoachtheater

Kindercoachtheater
Veel kinderen vinden het eng een spreekbeurt te houden. Sommigen voelen zich onzeker of te verlegen om te weten hoe ze moeten doen in bepaalde situaties. Er zijn ook kinderen die al zenuwachtig worden van het idee om beter voor zichzelf op te komen of ze weten gewoon niet hoe dat nou precies moet.Heb jij zoiets ook wel eens? En lijkt het je ook leuk om op toneelles te gaan? Dan is kindercoachtheater iets voor jou! Met de theatercursus bij Kindercoaching Almere leer je op een plezierige manier steviger in je schoenen te staan.Kindercoachtheater is een cursus waarbij kindercoaching en toneelles worden gecombineerd.

Dit leer je
Toneelspelen
Presenteren
Jezelf in anderen verplaatsen
Zelfverzekerd overkomen
Voor jezelf opkomen

De lessen worden gegeven in de praktijkruimte van Kindercoaching Almere in de Muziekwijk.

Kindercoaching Almere
Kindercoaching Almere is er om kinderen te begeleiding naar oplossingen. Er komen kinderen met de meest uiteenlopende problemen. Zo zoeken zij bijvoorbeeld hulp bij faalangst, slaapproblemen, piekeren, verlegenheid, leerproblemen, pesten, begeleiding bij scheiding en boosheid. Kindercoaching Almere is opgericht door Katja van der Weide, kindercoach, voormalig docent in het middelbaar onderwijs, maker van kindertelevisie en moeder in een samengesteld gezin van kinderen in de leeftijd van 1 tot en met 13 jaar. Katja heeft met haar werkervaringen en opleidingen culturele en maatschappelijk vorming en medische basiskennis de ideale basis voor het coachen van kinderen in theatervorm.

Meedoen met kindercoachtheater
Je kunt meedoen als je tussen 6 en 12 jaar oud bent.

Duur van de cursus
6 lessen van een uur. Hierna kun je ervoor kiezen om weer verder te gaan met de toneellessen door in te schrijven voor een volgende reeks van 6 lessen. De lessen zijn inmiddels gestart. De eerstvolgende basiscursus begint in april

Kosten basiscursus: 60 euro totaal voor 6 lessen

Aanmelden

Aanmelden kan via het inschrijfformulier.  U mag ook een mail sturen naar info@kindercoachingalmere.nl  Met de gegevens zal zorgvuldig worden omgegaan conform de beroepscode.

Voor meer informatie kunt u ook bellen: Katja van den Burg 036 8419667 06 21689070

N.B. De toneellessen gaan door bij minimaal 6 leerlingen per cursus.

 

Comments are closed.